Därför ska du välja BimHouse:


BimHouse är en krångelfri och mycket prisvärd väg till ditt nya hus. Vår drivkraft är att skapa hus med god design och funktion med hjälp av den senaste och mest moderna programvaran inom arkitektur och konstruktion. Detta möjliggör oöverträffad flexibilitet och enastående möjligheter till visualisering. Med våra tydliga dimensioneringsberäkningar och konstruktionshandlingar blir det lätt att bygga efter plats och ändamål. Kostnadsberäkning görs enkelt med mängdförteckning och kaplistor.

Valfrihet, konstruktions- och dimensioneringsberäkning samt färdigkapad trästomme särskiljer oss från andra aktörer på marknaden. Välj fritt bland våra produkter och tjänster: från enbart arkitektritningar till allt med arkitektritningar, bygghandlingar, bygglovansökan/anmälan och millimeterkapad trästomme.

Vi är BimHouse:


Bimhouse AB grundades och drivs av Louise Andrén och Carl-Johan Andrén.
Louise är arkitekt sar/msa examinerad från Chalmers Tekniska Högskola. Louise har en lång och gedigen bakgrund som husarkitekt och har ritat villor och fritidshus i mer än 15 års tid.
Carl-Johan är ekonom från Handelshögskolan i Göteborg och har under mer 20 års tid arbetat med bygg- och projektledning.

Vad står BIM för?


BIM kan utläsas Building Information Model. En BIM-modell är en virtuell 3D-modell. I modellen samlas och organiseras all information från en byggnad. BIM kan också utläsas Building Information Modeling och avser då ett arbetssätt, det vill säga processen att skapa och använda en eller flera byggnadsinformationsmodeller i bygg- eller anläggningsprocessen.

Läs mer på Wikipedia »

Så fungerar BIMx-modellen:


En BIMx-modell är en virtuell 3D-modell där man kan gå runt i, snurra på och studera huset ingående för att uppleva och förstå det. Fungerar på din dator, iPad/iPhone eller Android-enhet.

Två BIMx-modeller finns till varje byggnad. En modell på stommen och en på det färdiga huset. BIMx-modellen för färdigt hus är gratis och kan laddas ner på respektive hussida. BIMx-modellen på stommen ingår när man köper K-ritningarna.
Ladda ner exempel på BIMx-modell -för färdigt hus -Klicka här
Ladda ner exempel på BIMx-modell - stomme - 
Klicka här

Share